slider

LICHTSHOW

Beleving, dat is waar het om draait tijdens een evenement. Of het nu gaat om een presentatie, een festival of een bedrijfsfeest, met een passende lichtshow maken we van ieder evenement een sfeervolle belevenis. Emoties opwekken, dat kunnen we. Met onze expertise, onze passie en enthousiasme zorgen we voor een optimaal resultaat. Niets laten we aan het toeval over.

Voor een spectaculaire of sfeervolle lichtshow maken we altijd een gedegen lichtontwerp. We houden rekening met de mogelijkheden van een locatie en halen er zo het maximale uit. Alles in overleg met de klant uiteraard. We denken mee, dat is onze kracht.

Een lichtshow gaat vaak hand in hand met de nodige special effects. Lasers, koudvuur, CO2, vlammen, confetti of valdoeken, het kan allemaal. Samen bekijken we graag wat er mogelijk is en wat past bij een evenement en locatie. Daarbij geven we uiteraard het beste advies. Een tekening in 3D geeft een goed beeld van de sfeer die de lichtshow en de special effects creƫren. We hebben een ruime ervaring en weten waar we over praten. We ontwikkelen de lichtshow en verzorgen alles voor u. Ook gaan we met onze tijd mee en staan voor innovatie.

Neem daarom gerust contact met ons op om samen naar alle mogelijkheden te kijken.

slider

BEDRIJFSFEEST

MEER WETEN?
slider

FESTIVAL VERLICHTING

MEER WETEN?
slider

BEURSSTAND

MEER WETEN?