slider

LICHT

De juiste belichting maakt van uw evenement een mooie en sfeervolle belevenis. Met de juiste belichting wekken we emoties op en maken we objecten of personen zichtbaarder. Dat vereist vakbekwaamheid. Een goed, degelijk en doordacht lichtplan is dan ook van essentieel belang.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om verlichting te leveren en verzorgen op de meest uitlopende evenementen. Van beursstand tot presentaties , van een chique bedrijfsfeest tot een concert. KVS denkt mee, ontwerpt, presenteert en voert het uit. En dit uiteraard zoals u het wenst.

Conventionele & bewegende verlichting

Wij hebben verlichting in allerlei soorten en maten. Van een simpele statische spot tot een bewegende movinghead, wij hebben het in eigen beheer.

Effecten & exclusieve verlichting

Laser, stroboscopen, confetti, vlammen, koudvuur.
Net de extra toevoeging aan het event voor de ultieme belevenis!

slider

Buiten verlichting

Aandachtstrekker voor uw evenementen of gebouw? Volledig uitlichten van uw bedrijfspand of enkel een gobo projectie in uw bedrijfslogo? Alles is mogelijk! De sfeer van uw evenement ook ‘s avonds doortrekken tot het buiten terrein? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

MEER WETEN
slider

Led verlichting

Duurzaamheid is een veel genoemd fenomeen anno 2019. Ook wij gaan hierin mee. Tegenwoordig is led verlichting niet meer weg te denken. Weinig stroomverbruik en een hoge lichtopbrengst.

MEER WETEN
slider

Rigging

Door een goede constructie kan er meer hoogte of diepte worden gemaakt in een ruimte om de sfeer nog meer te benadrukken. Goede rigging is dus van essentieel belang. Wij werken alleen met ervaren riggers die constructie tegen de hoogste veiligheidseisen bevestigen.

MEER WETEN

ZAKELIJKE EVENEMENTEN, WIJ ZORGEN ERVOOR


MEER WETEN