slider

FESTIVAL VERLICHTING

Een festival is pas echt compleet met de juiste verlichting. Niet alleen podia worden door ons verlicht, maar ook het gehele festivalterrein. Van een bos maken we met het grootse gemak een sprookjesbos. We creëren een sfeer en trekken die door over het hele terrein. Met het juiste kleurgebruik zorgen we voor een perfecte ambiance en voor veiligheid. We schilderen met licht, laat dat maar aan ons over.

Een festival is een belevenis. Met verlichting wekken we emoties op. Bezoekers staan versteld van de fijne atmosfeer die licht kan scheppen. Natuurlijk vereist dat vakbekwaamheid. Die hebben we in huis. We zorgen voor een doordacht lichtplan dat van alle kanten klopt. We ontwikkelen, leveren én verzorgen. Op die manier ontzorgen we. Zodat u zich met andere belangrijke zaken bezig kunt houden, terwijl wij onze expertise inzetten.

We hebben de kennis in huis om licht en geluid te leveren en te verzorgen op ieder festival. We denken mee, ontwerpen een lichtplan, leveren en voeren uit. Precies zoals u wenst.

Kom gerust eens langs om over de mogelijkheden voor festival verlichting te praten. Dat zijn er erg veel. We bekijken dan samen wat bij uw evenement past. De koffie staat hier voor u klaar.

 

FESTIVAL VERLICHTING? WIJ ZORGEN ERVOOR!


MEER WETEN