slider

FESTIVAL GELUIDSINSTALLATIE

Een festival moet voldoen aan specifieke geluidseisen. Vergunningen zijn nodig en bepaalde grenzen mogen niet worden overschreden. Bij het inzetten van onze geluidsinstallatie houden we daar altijd rekening mee. We stellen een uitgebreid geluidsplan op. We ondersteunen zo nodig met het aanvragen van vergunningen en houden rekening met geluidslimieten. U heeft er geen omkijken meer naar. We zorgen dat het goed is.

Een goede geluidsinstallatie is essentieel tijdens een festival. Wij werken met eigen ontwikkelde apparatuur. We kennen deze door en door en dat merkt u tijdens het evenement. Met deze hoogwaardige geluidsinstallatie zorgen we ervoor dat muziek en zang goed te horen zijn en dat het geluid op het festival niet vervormd wordt.

We houden altijd rekening met akoestiek en bekijken per locatie hoe we er het beste uit kunnen halen. We beschikken over de ervaring, de kennis en de capaciteit om ieder evenement technisch tot een succes te maken.

Niet alleen voor de juiste geluidsinstallatie kunt u bij ons terecht, ook wat betreft licht en beeld op uw festival zijn we experts.

Neem snel contact met ons op om al uw wensen te bespreken. We horen graag wat u wilt, dan kunnen we aan de slag.

slider

BUITEN VERLICHTING

MEER WETEN?
slider

LICHTSHOW

MEER WETEN?
slider

VERHUUR

MEER WETEN?

Festival? Wij Zorgen Ervoor!


MEER WETEN