slider

VERHUUR GELUIDSINSTALLATIE

Op zoek naar een geschikte geluidsinstallatie voor uw event? Bij onze afdeling verhuur bent u op de goede plek. Huren doet u bij ons niet simpelweg door een prijslijst af te speuren naar geschikt materiaal. We denken mee, altijd. Zodat u een geschikt product meeneemt dat bij u en uw wensen past. Zodat ze aan uw wensen voldoen. We zijn gespecialiseerd en gebruiken onze kennis en ervaring graag om u te helpen. Daarom houdt verhuur van een geluidsinstallatie bij ons ook in dat we alles zorgvuldig opbouwen op de locatie waar het evenement gaat plaatsvinden. Ter plekke begeleiden we u ook, als u dat wilt. En we leveren alles af, op locatie. Geen probleem.

 

In onze verhuur bieden we losse apparatuur, maar ook een complete geluidsinstallatie. Die is alvast samengesteld. Lichtapparatuur verhuren we trouwens ook. Samen bekijken we doelstellingen en werken daarnaar toe. Dat doen we met een installatie op maat. Simpelweg spullen uitlenen hoort niet bij ons als het gaat om verhuur van een geluidsinstallatie. We zetten altijd onze kennis en vakmanschap in.

 

Neem een kijkje in ons verhuurassortiment of neem contact op. We staan klaar om alle mogelijkheden met u door te nemen en de meest passende aan u te adviseren.