slider

PROJECTIESCHERM

Beeld is eigenlijk niet meer weg te denken tijdens een evenement, een (bedrijfs)feest of presentatie. Een projectiescherm, een ledscherm of losse lcd-schermen zorgen ervoor dat iedere boodschap beter wordt overgebracht en langer blijft hangen bij de ontvanger. Dat is natuurlijk wat u graag wilt. Wij weten met onze ruime ervaring en kennis in het vak precies wanneer en waar we een projectiescherm kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Als specialisten op het gebied van licht, geluid en beeld zorgen we ervoor dat een bijeenkomst op technisch vlak uitstekend geregeld is. Bij het gebruik van een projectiescherm houden we rekening met allerlei factoren. De lichtopbrengst bijvoorbeeld. Bij daglicht of buiten is een projectiescherm geen handige keuze. Dan raden we bijvoorbeeld aan om voor ledschermen te kiezen. Met zichtlijnen houden we ook rekening tijdens het plaatsen van het projectiescherm. Waar is sprake van een optimaal zicht? Als dat voor een locatie beter is, adviseren we het gebruik van losse lcd-schermen. We denken altijd met u mee. Aan de hand van uw wensen kijken we wat de beste opties zijn.

Om te bekijken wat er allemaal mogelijk is, voeren we graag een persoonlijk gesprek. Benieuwd? Neem dan contact met ons op. De koffie staat klaar.

ZAKELIJKE EVENEMENTEN, WIJ ZORGEN ERVOOR!


MEER WETEN