slider

PRESENTATIE MICROFOON

Eén van de belangrijkste aspecten van een presentatie is de verstaanbaarheid. Welke microfoon gebruikt u het beste zodat u ook achterin de zaal goed te horen bent? Wij begrijpen dat u tijdens de voorbereidingen van het evenement wel iets anders aan uw hoofd heeft dan zich bezig te houden met de techniek. Dat laat u daarom met een gerust hart aan ons over.

Een goed werkende headset is essentieel tijdens een presentatie. Een microfoon is een technisch geavanceerd apparaat en behoorlijk storingsgevoelig. Neem daarom geen risico’s en laat ons u ondersteunen. We zorgen voor optimaal werkende techniek tijdens de bijeenkomst. Dan weet u zeker dat het publiek u goed kan verstaan en dat u zich alleen nog maar bezighoudt met de inhoud van uw voordracht.

Een draadloze microfoon in de vorm van een knuffelzachte kubus die u tijdens uw presentatie naar mensen gooit? Dat is de Catchbox. Een leuke ijsbreker die de presentatie ontspannen en interactief maakt. Bovendien ook een goede oplossing voor mensen die het niet prettig vinden om door een microfoon te spreken.

Voor nog meer ideeën om uw bijeenkomst technisch perfect te maken, mag u contact met ons opnemen. We horen graag al uw wensen.

DRAADLOZE MICROFOONS? WIJ ZORGEN ERVOOR!


MEER WETEN