slider

LICHT VERHUUR

Op zoek naar geschikt licht voor uw evenement? Bij onze verhuur-afdeling bent u op de juiste plek. Maar simpelweg op een prijslijst zoeken naar geschikte apparatuur kunt u bij ons vergeten. Zo werkt dat niet. Wij denken namelijk altijd mee zodat u een product op maat meeneemt. Een product dat bij u past en dat aan uw wensen voldoet. We hebben het vakmanschap in huis en dat zetten we graag in. Daarom houdt licht verhuur bij ons in dat we de lichtinstallatie zorgvuldig voor u opbouwen op locatie. Bovendien begeleiden we u desgewenst tijdens het evenement. Uiteraard leveren we alle apparatuur op locatie af.

In onze licht verhuur bieden we losse materialen, maar ook zijn er compleet samengestelde sets te huur. Uiteraard is er ook een mogelijkheid geluidsapparatuur te huren. Samen met u bekijken we wat de doelstellingen zijn en hoe we die het beste bereiken. Altijd wordt een installatie op maat geleverd. Verhuur van licht betekent voor ons meer dan alleen spullen uitlenen. We zetten kennis en ervaring in voor een optimaal resultaat.

Bekijk alvast ons verhuurassortiment of zoek contact voor een vrijblijvend gesprek. U zult versteld staan van de mogelijkheden. We denken graag met u mee.