slider

LICHT EN GELUID VERHUUR

Op zoek naar licht en geluid? Bij onze afdeling verhuur bent u aan het juiste adres. Simpelweg op een prijslijst speuren naar apparatuur waarvan u denkt dat u het goed kunt gebruikt? Zo werkt dat bij ons niet. We denken altijd mee zodat u het meest passende product meeneemt. U staat er bij ons nooit alleen voor. We hebben de expertise in huis om perfect aan uw wensen te voldoen. Daarom houdt licht en geluid verhuur voor ons in dat wij de installatie zorgvuldig op locatie opbouwen. Bovendien begeleiden we u waar dat nodig is. Uiteraard leveren we alles desgewenst op locatie af.

In onze verhuur hebben we losse materialen, maar we hebben voor het gemak ook alvast complete licht-, geluid- en presentatiesets samengesteld. Samen bekijken we de doelstellingen en de mogelijkheden. Zo wordt altijd een installatie op maat geleverd. Verhuur van licht en geluid betekent bij ons veel meer dan alleen apparatuur uitlenen. We zetten onze kennis en ervaring in voor het beste resultaat.

Neem alvast een kijkje in ons verhuurassortiment of neem contact met ons op. Dan bespreken we wat er mogelijk is. Dat is echt heel veel. U staat vast en zeker versteld van de mogelijkheden.