slider

HYBRIDE EVENTS

Bij een Hybride events zijn er deelnemers fysiek aanwezig op locatie bij het evenement maar tegelijkertijd ook online deelnemers die het niet fysiek kunnen bijwonen waar ook ter wereld.
Ook is dit voor sprekers mogelijk om juist vanaf een andere locatie een presentatie te houden. De mogelijkheden zijn hierin oneindig, mede doordat de techniek het afgelopen 1,5 jaar rondom online en hybride oplossingen erg snel is gegroeid.

Het principe van hybride events is hetzelfde als bij geheel live evenementen. Echter zal er nu een camera registratie aanwezig zijn om het geheel perfect in beeld te brengen voor de online deelnemers op afstand.
Onze remote camera’s vallen bijna niet op in de zaal doordat ze zeer compact zijn en er geen losse camera technicus voor nodig is. De bediening hiervan wordt gedaan door slechts 1 technicus. Zeer efficiënt!

De bijkomende voordelen van een camera registratie:

  • De live camera beelden kunnen ook op de beeldschermen achterin de zaal worden weergegeven. Zodat de gasten achterin bij grote zalen alles goed kunnen volgen wat er zich op het podium afspeelt.
  • De opnames van de camera registratie kunnen nog naderhand worden teruggekeken of worden gebruikt voor andere doeleinden.

    Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden bij hybride oplossingen!

HYBRIDE EVENTS, WIJ ZORGEN ERVOOR!


MEER WETEN