slider

GELUIDSSYSTEEM

Een professioneel geluidssysteem kan een evenement net dat beetje extra geven. Maar natuurlijk zijn vakmensen nodig om een gedegen geluidsplan te ontwikkelen en de apparatuur te bedienen. Wij werken met een eigen hoogwaardig geluidssysteem dat we door en door kennen. Met onze expertise en ruime ervaring weten we precies hoe we dit geluidssysteem kunnen inzetten om het beste uit elk evenement te halen. Laat dat maar aan ons over.

Een geluidssysteem moet betrouwbaar zijn, van hoogwaardige kwaliteit en inzetbaar voor allerlei doeleinden. Bij een presentatie is het belangrijk dat de spreker verstaanbaar is, overal in de zaal. Muziek tijdens een optreden mag vooral niet vervormd worden of piepende oren veroorzaken. We weten waar we het over hebben en zorgen dat het geluid op uw evenement perfect is.

Niet alleen voor geluid kunt u trouwens bij ons terecht. Licht en beeld regelen we ook. Net als een spectaculaire lichtshow. We zorgen voor de gehele belevenis. Toveren met geluid en schilderen met licht is wat we graag doen. Op professionele manier en altijd in vol overleg met de klant.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op en we zien u snel.