slider

GELUIDSPLAN

Elk evenement of festival moet voldoen aan bepaalde geluidseisen. Er zijn vergunningen nodig en bepaalde grenzen mogen niet worden overschreden. Bij het inzetten van geluid houden we daar altijd rekening mee. We verwerken alles in een uitgebreid geluidsplan. We ondersteunen waar nodig met het aanvragen van vergunningen. Een goed geluidsplan zorgt ervoor dat dat sneller geregeld is. Daarin wordt een goed beeld van de situatie geschetst.

Verlicht en geluid zijn essentiƫle aspecten tijdens ieder evenement. Dat begrijpen we en we regelen daarom alles zorgvuldig, goed en op professionele wijze. Zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Een goed licht- en geluidsplan is dan noodzakelijk. We beschrijven hierin bijvoorbeeld hoe lichtstralen de zaal in gaan en hoe het podium verlicht moet worden. Voor geluid geldt hetzelfde. De spreker of zanger moet goed te horen zijn in de hele zaal en het geluid mag niet vervormd worden. De akoestiek moet simpelweg goed zijn.

We zorgen voor een geluidsplan op maat voor elk evenement. Ook interesse in wat we voor u kunnen doen wat betreft geluid, licht en beeld? Neem gerust contact op, dan bespreken we alle mogelijkheden. Naar aanleiding van uw wensen stellen we de doeleinden op. Dan gaan we aan de slag voor een vlekkeloos resultaat.