slider

GELUIDSINSTALLATIE

Een professionele geluidsinstallatie geeft een evenement net dat beetje extra. Maar uiteraard zijn vakmensen nodig om een goed geluidsplan te maken en apparatuur te bedienen. Wij werken met een eigen hoogwaardige geluidsinstallatie die we door en door kennen. Met onze ruime ervaring en expertise weten we precies hoe we deze geluidsinstallatie kunnen inzetten om het beste uit ieder evenement te halen. Dat kunt u gerust aan ons overlaten.

Een geluidsinstallatie moet van hoogwaardige kwaliteit zijn, betrouwbaar en inzetbaar voor allerlei doeleinden. De spreker moet bij een presentatie verstaanbaar zijn, in de hele zaal. Het geluid mag tijdens een optreden niet vervormd worden en het publiek mag er geen piepende oren aan overhouden. Wij weten precies waar we het over hebben en zorgen dat de techniek op uw evenement perfect is.

Niet alleen voor audio kunt u trouwens bij ons terecht. Beeld en licht regelen we ook. Net als een indrukwekkende lichtshow. De hele belevenis, dat is wat we verzorgen. Schilderen met licht en toveren met geluid is wat we graag doen. In vol overleg met de klant en op professionele wijze.

Wat kunnen we voor u betekenen? Graag gaan we daarover met u in gesprek. Vrijblijvend mag u contact met ons opnemen.