slider

GELUID VERHUUR

Op zoek naar geschikt geluid voor uw evenement? U bent op de juiste plaats bij onze afdeling verhuur. Dat gebeurt niet door simpelweg op een prijslijst te zoeken naar geschikt materiaal. Wij denken met u mee, zodat u een product op maat mee naar huis neemt. Materialen die bij u passen en aan uw wensen voldoen. We zijn specialisten in dit vak en helpen u graag. Daarom houdt geluid verhuur bij ons in dat we alles zorgvuldig opbouwen voor u op de betreffende locatie. Ook begeleiden we u tijdens het evenement, desgewenst. Uiteraard leveren we alles op de locatie af.

In onze geluid verhuur bieden we losse materialen, maar ook complete sets. Die hebben we alvast voor u samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk lichtapparatuur te huren. Samen stellen we doelen op en bekijken vervolgens hoe we die kunnen bereiken. Een installatie op maat is het gevolg. Verhuur van geluid betekent voor ons meer dan simpelweg spullen uitlenen. We zetten ervaring en kennis in voor een optimaal resultaat.

Bekijk ons verhuurassortiment eens of neem contact op. Er zijn heel veel mogelijkheden en die bekijken we stuk voor stuk. U staat er niet alleen voor. We denken met u mee.