KVS Productions Licht & Geluid
Houtmanskampweg 15a
6669 MZ Dodewaard
T 0488 - 76 90 53
E info@kvs-productions.nl

Producties

Audiovisuele verzorging bij presentaties
Audiovisuele verzorging bij presentatie of opening

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw licht-, geluid- of beeldproducties?

KVS Productions heeft een ruime ervaring in het verzorgen van audiovisuele producties. Wij observeren, ontwikkelen en creƫren een productie tot in de puntjes. Wij staan dan garant voor een hoge service, klantvriendelijkheid en kwaliteit.


Wij zijn niet alleen een leverancier voor uw licht-, geluid- of beeldproductie maar zeer zeker een meedenkende partner. Door de jaren heen hebben wij ook een groot netwerk opgebouwd aan toeleveranciers waarmee we regelmatig nauw samenwerken voor bijvoorbeeld catering, aankleding en meubilair.

Zo brengen wij samen met u uw productie tot een succes!

Openingen


Binnenkort een opening of jubileum in het verschiet?
Met de juiste audiovisuele invulling kunt u dit gedeelte met een gerust hart aan ons over laten en uw focussen op de andere zaken tijdens uw opening of jubileum. Door onze ruime ervaring zullen wij ervoor zorgen dat het een succes wordt.

Theater


Tijdens een theater- of musicalvoorstelling gaat het om een combinatie van de juiste sound en het bijpassende lichtplaatje. Hierdoor zal de gewenste sfeer en emotie perfect worden neergezet.
Niet alleen voor equipement verhuur maar ook voor logistiek en opslag kunt u bij ons terecht tijdens de productie.

Modeshow


Op zoek naar een facilitaire partner voor uw modeshow? KVS Productions levert graag het hele totaalpakket met de nodige begeleiding en advies. Denkt u hierbij aan podia, video, truss constructies, licht, geluid en draadloze communicatie.
Beursstand & bedrijfsfeesten
Beursstand & bedrijfsfeesten

Presentaties


Bij een presentatie wilt u natuurlijk ongestoord uw boodschap kunnen overbrengen. Techniek is hierin een erg belangrijk. Door de juiste combinatie van licht, geluid en video kunnen wij dit geheel uit uw handen nemen zodat de presentatie vlekkeloos zal verlopen.

Wij kunnen losse presentatie sets leveren of inclusief technische ondersteuning door een ervaren technicus.

Beurzen


Natuurlijk wilt u zich tussen alle andere stands op een creatieve en subtiele manier onderscheiden. Dit om uw product zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Door het juiste totaalplaatje voor uw beursstand te verzorgen zullen we dit doel behalen.

Bedrijfsfeesten


Als bedrijf wilt u natuurlijk goed voor de dag komen bij uw relaties met de juiste uitstraling. Dit door een gedegen totaal concept bestaand uit licht, geluid, decoratie, aankleding en entertainment. Hierin laten we de herkenbaarheid van het bedrijf terug komen, dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf.
 © 2018 KVS Productions  •  Powered by beat247