KVS Productions Licht & Geluid
Houtmanskampweg 15a
6669 MZ Dodewaard
T 0488 - 76 90 53
E info@kvs-productions.nl

Licht

Sfeerverlichting terrein & tent verlichting bij evenement
Sfeervolle buitenverlichting

De juiste belichting maakt van uw evenement een mooie en sfeervolle belevenis. Belichten met als doel emoties op te wekken en objecten of personen te zichtbaar maken. Dat vereist vakbekwaamheid. Een goed, degelijk en doordacht lichtplan is dan ook van essentieel belang.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om verlichting te leveren en verzorgen op de meest uitlopende evenementen. Van beursstand tot presentaties , van een chique bedrijfsfeest tot een concert. KVS Productions denkt mee, ontwerpt, presenteert en voert het uit. En dit uiteraard zoals u het wenst.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het plaatsten van een vaste lichtinstallatie op uw accommodatie. Dit uiteraard met het gepaste advies.

Conventionele & bewegende verlichting

Wij hebben verlichting in allerlei soorten en maten. Van een simpele halogeen par spot tot een bewegende movinghead, wij hebben het in eigen beheer.
Wij kunnen movingheads leveren vanuit ons verhuur assortiment van onder andere Movitec, Martin & Clay Paky.


Effecten & exclusieve verlichting

Blinders en stroboscopen zijn veel gebruikte effecten. Ook hebben wij schuim, sneeuw en rookmachines.
Truss carré bij gala en lichttechniek voor een band
Lichttechniek voor bands & bedrijfsevenementen

Buiten verlichting

Aandachtstrekker voor uw evenementen of gebouw? Volledig uitlichten van uw bedrijfspand of enkel een gobo projectie in uw bedrijfslogo? Alles is mogelijk! De sfeer van uw evenement ook 's avonds doortrekken tot het buiten terrein? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Graag infomeren wij u hiervoor.

Led verlichting

Duurzaamheid is een veel genoemd fenomeen anno 2013. Ook wij gaan hierin mee. Tegenwoordig zijn de led strips of parren niet meer weg te denken. Weinig stroomverbruik en hoge lichtopbrengst, daardoor kan er op veel vlakken veel energie worden bespaard.

Rigging

Door een goede constructie kan er meer hoogte of diepte worden gemaakt in een ruimte om de sfeer nog meer te benadrukken. Goede rigging is dus van essentieel belang.
Wij werken alleen met ervaren riggers die constructie tegen de hoogste veiligheidseisen bevestigen.


 © 2018 KVS Productions  •  Powered by beat247