KVS Productions Licht & Geluid
Houtmanskampweg 15a
6669 MZ Dodewaard
T 0488 - 76 90 53
E info@kvs-productions.nl

Geluidstechniek

Geluidstechniek voor openlucht evenementen
Geluidstechniek voor openlucht evenementen

KVS Productions levert kwaliteit geluid op maat. Van presentatie tot een band; wij streven er naar om een gedegen geluidssysteem te leveren zodat uw publiek of gasten niks ontgaat. Dit zorgt ervoor dat de boodschap en beleving van de muzikant of spreker overkomt zoals het bedoeld is.

Wij denken als betrouwbare partner mee, adviseren en realiseren met of zonder eventuele technische ondersteuning. Ingevolge het evenement of optreden vlekkeloos te laten verlopen.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van geluid. Met het juiste opgeleide personeel leveren wij u met veel enthousiasme, passie en luisterend oor het uiteindelijke product met succes als uitgangspunt. Zonder al te veel informatie vertalen wij uw wensen naar techniek.

Luidspreker systemen

Wij hebben de kennis en materialen in huis om voor kleinschalige als grootschalige projecten een geschikt geluidsinstallatie te leveren. Dit zal bestaan uit conventionele, line array en monitoring geluidssystemen. Wij werken met onder andere 4-acoustic, D&B en JBL luidsprekersystemen compleet met bijhorende versterking en processing.
Geluidsverzorging van presentatie's tot bands
Geluidsverzorging van presentatie's tot bands

Audio mixers

Een compacte mengtafel voor een opening of een FOH mixer voor een band, digitaal of analoog? Het kan allemaal. Dit van zeer gewaardeerde merken zoals onder andere Allen & Health, Behringer, Midas & Soundcraft.

DJ Gear

Voor dj's hebben wij een groot aanbod in dj gear. Denk hierbij aan Technics draaitafels, Dateq & Pioneer mixers of Pioneer cdj spelers.

Randapparatuur

Een groot effectenrack voor een band of luidspreker processing zodat het geluidssysteem optimaal klinkt, wij hebben het in ons assortiment.

Microfoons

Om personen of instrumenten op de juiste manier te kunnen uit versterken zijn soms specifieke microfoons nodig. Dit assortiment van de merken Shure, Sennheiser, Neuman en DPA bestaat onder andere uit:
  • zang microfoons voor bands en artiesten
  • katheder microfoons tijdens een congres
  • instrument microfoons van harp tot drumstel
  • draadloze hand & headset microfoons


  •  © 2018 KVS Productions  •  Powered by beat247