KVS Productions Licht & Geluid
Houtmanskampweg 15a
6669 MZ Dodewaard
T 0488 - 76 90 53
E info@kvs-productions.nl

Discoshow & DJ's

Luxe bruiloftshow
Bruiloftshows op maat

Op zoek naar een DJ of Drive-In Show voor een horeca gelegenheid, bedrijfsevenement of een particuliere feestavond? KVS Productions levert al vanaf de beginjaren complete Drive-In Shows op maat.

Van een bruiloft tot een grote feestzaal met 1800 personen, wij kunnen het gehele totaalconcept verzorgen. Onze dj's zijn ervaren en voelen precies aan wat de feestgangers willen horen. Door enthousiasme, interactie en een vlotte presentatie zorgen deze dj's iedere keer weer voor een onvergetelijke avond.

Uiteraard zijn onze shows netjes en verzorgd. Daarnaast maken wij gebruik van de beste materialen om kwaliteit te garanderen. Vooraf is altijd de mogelijkheid om de feestavond en wensen door te nemen.

Interesse of vragen? Neem dan vooral
contact met ons op

Karaoke

De KVS Productions Karaoke Show beschikt over meer dan 400 karaoke titels om op mee te zingen. Jan Smit, Nick & Simon, Kabouter Plop, Grease, Meatloaf en zelfs Beyoncé kunnen probleemloos meegezongen worden.
Deze show is ook te boeken inclusief dj/presentator.


Extra's

Optioneel zijn onze shows te leveren met vele extra's. Een kleine greep hieruit zijn
led dansvloeren, bellenblaasmachines, truss kooien, confetti en lasers.
Roadshow in een feesttent en sporthal
Roadshows voor tentfeesten, sporthallen etc.

Bruiloften

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Tijdens deze dag staan jullie in het middelpunt, er mag niets aan ontbreken. De muzikale invulling op deze feestavond kunt u zeker aan ons toevertrouwen.

Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsindicatie verzoeken we graag om contact op te nemen. Bij interesse komt één van onze dj's graag op bezoek om jullie wensen voor de avond door te nemen, zodat het aan niets zal ontbreken.

Verjaardag & Jubileum

Voor een jubileum- of verjaardagsfeest is waarschijnlijk geen uitgebreide Drive-In Show nodig. Speciaal voor deze gelegenheden hebben wij een kleine en standaard show samengesteld. Dit zijn complete Drive-In Shows inclusief allround dj, licht en geluid. Voor een impressie of promotiemateriaal van deze shows kunt u contact opnemen met ons.
Thema Shows

Een feestavond met een thema? Dat kan! Wij spelen graag in op het verzorgen voor zowel muzikale invulling als het aanzicht van de show geheel in het thema.

Wij hebben de verschillende thema's
 • Après-ski Party
 • Tropical/beach Party
 • Oktober Fest
 • Eighties & nighties
 • Foute Party
 • Water-ski Party
 • Black & White

  Voor een impressie en promotie materiaal van deze shows kunt u contact opnemen met ons voor de digitale brochure.

  Roadshows

  Voor de feesten zonder thema hebben we interessante roadshows in ons assortiment. De feest dj's zorgen gegarandeerd voor een feest als nooit tevoren! Dit door interactief microfoongebruik, toepasselijke muziekkeuze en een vlotte (humoristische) presentatie.

 • Spoelbak Duikshow!
  Deze show kenmerkt zich door haar zeer hoge 'spelgehalte’, gecombineerd met de juiste all-round feest/dj-presentator. De show bestaat uit een dj-meubel voorzien van plasma scherm en een spoelbakmeubel. De spoelbak (lexaan) bevat een camera. De deelnemer zal tijdens het duiken volledig te volgen zijn op de schermen. Elke deelnemer ontvangt na het duiken een leuke attentie.

 • Lekker op de trekker roadshow!
  Op zoek naar een knotsgekke roadshow voor een feesttent, Tractor Pulling of gewoon een ‘boeren’ feestje? Met deze show word het gegarandeerd een succes! De feest dj zal in een vlot tempo een leuke gevarieerde mix van verschillende muziekstijlen ten gehore brengen met natuurlijk de klappers zoals ‘Lekker op de trekker’ en ‘Mooi man!’.

  Met een tractor dj-meubel en een agrarische achtergrond zal deze show zeker opvallen bij de feestgangers. Rook uit de uitlaat en feesten maar!

  Neem voor boekingen en meer informatie contact met ons op!


 •  © 2018 KVS Productions  •  Powered by beat247